Renovering

Är det dags att renovera ditt hus? Letar du efter pålitliga och erfarna hantverkare för att lägga nytt tak, bygga om, förnya ditt kök, badrum eller sommarstuga? Då har du kommit helt rätt. Vi är din lokala byggfirma som specialiserar sig på renovering i Ronneby och Karlskrona med omnejd.

 

Behöver du en renovering av huset?

Få ditt hem precis som du vill ha det med våra experttjänster inom renovering och ombyggnad.

Oavsett om du planerar att renovera hela huset eller bara delar av det så har vi alla de kompetenser och resurser som krävs för att ta hand om hela projektet och göra dina renoveringsdrömmar till verklighet.

  • Renovering av hus: Vi utför alla typer av renoveringar, från små uppdateringar till stora ombyggnationer.
  • Kökrenovering: Vi kan designa och installera ditt drömkök, oavsett om du vill ha ett modernt eller klassiskt utseende.
  • Badrumsrenovering: Förvandla ditt badrum till en modern och härlig plats för hela familjen.
  • Golvtjänster: Vi lägger alla typer av golv, inklusive trä, klinker och mattor och kan även renovera och slipa ett befintligt golv.
  • Takrenovering:  Med en renovering av ditt tak ser du till att skydda ditt hem mot väder och vind i många år framöver.

 

Renoveringstjänster i Karlskrona & Ronneby

Är du redo att påbörja ditt renoveringsprojekt? Anlita Johannishus Bygg om du behöver hjälp med renovering i Karlskrona eller Ronneby och runt om i Blekinge. Vi har resurser och kunskap att ta hand om hela renoveringen från början till slut.  Vi strävar alltid efter att slutföra arbetet inom utsatt tid och givetvis till överenskommet pris.

Kontakta Oss

Kontakta oss för all sorts renovering i Karlskrona, Ronneby och runt om i Blekinge.
Vi erbjuder mycket prisvärda tjänster!

Renovering Karlskrona & Ronneby
Renovering