Plattläggare & stenläggare i Ronneby och Karlskrona

Vi har lång erfarenhet av stenläggning och plattsättning i alla dess former och vårt mål är alltid att våra kunder blir mer än nöjda. Oavsett om det handlar om en garageuppfart, trädgård eller uteplats så hjälper våra duktiga plattläggare er att få en jämn och fin plattsättning. Att lägga plattor är ett väldigt stort projekt, redan vid mindre ytor blir det många ton material som ska fraktas bort från platsen och många ton som ska fraktas dit vilket ofta betyder att både lastbil och grävmaskin behövs till hjälp vid plattläggningen. Våra professionella plattläggare arbetar runt om i Blekinge, inklusive Ronneby och Karlskrona.

 

Bra grund för plattläggning

Om det skall bli ett bra resultat måste man ha en bra grund att lägga plattorna eller stenarna på. Efter ni valt ut vilken typ av plattor eller sten som ska sättas så måste man förbereda marken där stenarna skall läggas. Det är alltid viktigt att göra ett bra grundarbete och lägga ut ett ordentligt bärlager så plattorna kan ligga jämt och fint i många år. Lutningen är också avgörande vid plattläggning. Ett korrekt fall ser till att regnvatten leds bort från huset och att sockeln hålls torr. Lägger du plattor mitt i trädgården vill man ha ett fall så det inte bildas en pöl i mitten. För att allting skall bli rätt och varaktigt är det bäst att anlita professionell hjälp.

 

Plattläggning Ronneby
Plattläggare Karlskrona

Kostnad för plattsättning eller stenläggning

Kostnaden för plattsättning eller stenläggning varierar givetvis mycket beroende på en rad olika faktorer. Hur stor är ytan som skall stenläggas? Vilken typ av plattor eller sten ska läggas? Hur ser markförhållanden ut och finns det gamla plattor som skall bytas ut? För att få en bra prisbild av just ert projekt så behöver vi komma ut och titta på er tomt och göra en del beräkningar.

 

Våra tjänster

Våra skickliga plattläggare i Ronneby och Karlskrona arbetar med olika typer av plattor för att skapa unika och stilfulla ytor. Oavsett om det är en uppfart, gångväg eller uteplats, kan vi skapa en design som passar dina behov och önskemål. Vi specialiserar oss även på stenläggning, där varje sten läggs med precision för att skapa en robust och estetiskt tilltalande yta. Våra stenläggare har expertkunskap om olika stentyper och kan skapa vackra mönster och strukturer. Vi hjälper er med design och planering för att säkerställa att resultatet uppfyller era förväntningar. Vi tar hänsyn till era önskemål, trädgårdens layout och andra faktorer för att skapa en harmonisk och funktionell plats. Vi erbjuder även underhåll och renovering av befintliga plattor och stenar. Våra plattläggare kan hantera allt från enstaka reparationer till regelbundet underhåll för att förlänga livslängden på dina ytor.

 

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Våra plattläggare i Ronneby och Karlskrona har lång erfarenhet inom branschen och har slutfört många framgångsrika projekt. Vi strävar alltid efter högsta kvalitet i vårt arbete och använder endast material av bästa kvalitet för att säkerställa långvariga och estetiskt tilltalande resultat. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet och vi samarbetar nära med våra kunder för att förstå deras behov och önskemål. Kontakta oss idag för att diskutera dina plattläggnings- och stenläggningsbehov i Ronneby och Karlskrona. Våra plattläggare ser fram emot att skapa vackra och funktionella ytor för dig.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Se våra övriga byggtjänster