Byggservice för alla

Johannishus Byggfirma i Blekinge är ett familjeföretag som erbjuder byggservice i främst Karlskrona och Ronneby. Här arbetar runt 25 personer med mycket god kunskap och bred erfarenhet inom byggsektorn. Vi förhåller oss givetvis till alla regler inom byggservice och uppfyller alla krav från såväl Arbetsmiljöverket som från övriga branschorganisationer. Vi har kollektivavtal för våra anställda och arbetar med säkerhet, miljö och hållbarhet i fokus.

 

Professionell byggservice i Karlskrona och Ronneby

Vår entreprenad och byggfirma är belägen i Guldgubbebyn Vång i Blekinge och utgår från Ronneby kommun. Vi erbjuder byggservice i hela Blekinge med främst i Karlskrona och Ronneby med omnejd. Vi är specialister inom mark och bygg och erbjuder en bred skala av tjänster för projekt av varierande omfattning.  Våra kompetenser sträcker sig över mindre och större tillbyggnader, renoveringar, altaner, plattläggningar, garage, väganläggningar och avlopp, inklusive dräneringsarbeten. En av våra specialiteter är husproduktion och bygge av lösvirkeshus. Vi har också stor erfarenhet av takläggning, fönsterbyte, plattläggning och annan byggservice.

Vi förstår vikten av att leverera högsta kvalitet i varje projekt och strävar alltid efter att uppfylla våra kunders förväntningar. Att hålla kundens behov i fokus är en central del av vårt arbete.

Vår byggservice är utformad för att göra ditt byggprojekt smidigt och framgångsrikt. Vi kombinerar erfarenhet med engagemang för att skapa hållbara och funktionella lösningar. Oavsett om det gäller nybyggnationer, renoveringar eller tillbyggnader så kan du lita på oss för att leverera det bästa resultatet.

Bygge av hus Karlskrona
Byggservice utförs i Blekinge

Kontakta oss om du behöver byggservice i Karlskrona eller Ronneby eller runt om i Blekinge.